Tjenester

Boliginstallasjon

Vi leverer alt av elektrotjenester til privat og næring som f.eks, privat bolig, hytte, kontorbygg, skolebygg og butikker. Vi har lang erfaring fra planlegging og prosjektering av store og små nybygg og rehabiliteringsprosjekter. «Ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor!»

Smarthus

Har du eller skal du oppgradere boligen til smarthus, har vi de mest moderne smarthusløsningen til din bolig. Ta kontakt med oss og se hvilke muligheter du har – dette er vi genuint interessert i!

Lader til elbil

Vi tilbyr elbil lader, ladestasjon og montering til næringstomt, bolig eller hytte. Vi har også et stort utvalg av ladere.

Våtrom / Bad

Vi kan utføre alle elketriske tjenester til bad og våtrom. Installasjon av varmekabler, vifter, belysning.

Solenergi / solcellepanel

Ønsker du solcellepanel på tak eller ønsker å vite hvilke muligheter det finnes med solenergi i eget hjem?

Ladestasjon til borettslag

Vi tilbyr også elbillader / ladestasjoner til sameie, borettslag og parkeringsplasser. Ladestasjon og løsning lager vi i samråd med kunden for og tilfredsstille bruken.

Sikringsskap

Få et helt nytt og sikkert sikringskap til din bolig.  Vi tilbyr nytt sikringsskap til konkurransedyktige priser!

Belysning

Vi utfører belysningsarbeid i alle rom, få den dynamikken og stemningen du ønsker i alle rom.

El-kontroll

Viste du at 50% av brann i hjemmet skyldes, feil på det elektriske anlegget? Gjør ditt hjem tryggere, la oss utføre EL-kontroll av ditt hjem. Vi leverer også internkontroll til bedrifter.

Sikkerhet

Som forhandler av Noby.no leverer vi sikkerhetssystemer som: tyveri- , brannalarm- og adgangskontrollanlegg for private og næring.