Varmepumpe

Spesielt tilpasset nordiske forhold

Et godt inneklima er viktig for helse og trivsel. KN Elektro AS leverer alt som trengs for å forsyne norske boliger med energieffektiv oppvarming: Ulike typer varmepumper og varmedistribusjon, og utstyr for effektiv montasje og drift.

Lønnsom, miljøvennlig oppvarming

Det er installert mer enn 900 000 varmepumper i norske bygninger, og rundt halvparten av alle eneboliger har i dag varmepumpe i hus. Forklaringen er enkel: de fleste i dag vet at varmepumper gir lønnsom, miljøvennlig oppvarming og kjøling, og høy komfort.

Ledende produsenter

NIBE, Toshiba, Mitsubishi, Panasonic, Midea og Samsung er ledende produsenter av varmepumper med et produktspekter som tilsammen gjør at vi kan tilby varmepumper for et hvert behov i norske boliger med jord, berg, luft eller vann som energikilde.

Forsikret i 5 år

Vi gir deg trygghet for deg og din varmepumpe med varmepumpeforsikring i 5 år, med mulighet for forlengelse i ytterligere 9 år. Ved skade forårsaket av storm, snøstorm, lyn, snøskred og jordskred, kommer du som kunde til å få erstatning for egenandelen som hus- og innboforsikringen ikke dekker.

Våre leverandører

Se utvalget av varmepumper hos våre leverandører, eller ta kontakt for oss for hjelp til valg av løsning.

Kontakt oss

Vi hjelper deg med prosjektering og tilbud. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.